Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

Consultarea publică a proiectului tarifelor fixe şi a prețurilor la energia electrică produsă din surse regenerabile de energie de către producătorii care au obținut statutul de producător eligibil în anul 2019

Septembrie 06, 2019

Consultarea publică a proiectului tarifelor fixe şi a prețurilor la energia electrică produsă din surse regenerabile de energie de către producătorii care au obținut statutul de producător eligibil în anul 2019Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează miercuri, 11.09.2019, ora 10.00 consultări publice pe marginea următorului subiect:

  • Proiectul tarifelor fixe şi a prețurilor la energia electrică produsă din surse regenerabile de energie de către producătorii care au obținut statutul de producător eligibil în anul 2019.

Consultările  vor avea loc la Hotelul Jazz, strada Vlaicu Pârcălab 72. La eveniment sunt invitaţi părţile interesate, experți în domeniul şi jurnalişti.
Proiectul menționat este plasat pe pagina electronică ANRE : www.anre.md, secțiunea Transparenţă decizională/Consultări publice.

Alte anunțuri

Arhiva