Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

Anunț privind transmiterea spre avizare și consultare publică a Analizei impactului şi proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale de către consumatorii finali

Mai 08, 2020

Anunț privind transmiterea spre avizare și consultare publică a Analizei impactului şi proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale de către consumatorii finaliAgenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică Vă informează despre transmiterea spre avizare și consultare publică a Analizei impactului şi proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale de către consumatorii finali, conform Legii nr.100 din 22.12.2017 cu privire la actele normative.

 

       Analiza impactului, Nota informativă şi proiectul Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale de către consumatorii finali pot fi accesate pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparenţa decizională/Consultări Publice.

 

      În acest context solicităm prezentarea avizelor până la data de 20.05.2020 în adresa dnei Ilescu Elena (adresa electronică: eilescu@anre.md, număr de telefon 022 852-930), sau depuse la sediul Agenţiei (str. A. Puşkin 52/A).

Alte anunțuri

Arhiva