Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

Anunț privind procedura de consultare publică a proiectului Hotărârii Consiliului de administrație al ANRE privind impunerea obligației de serviciu public de furnizare de ultimă opțiune a gazelor naturale

Septembrie 10, 2021

Anunț privind procedura de consultare publică a proiectului Hotărârii Consiliului de administrație al ANRE privind impunerea obligației de serviciu public de furnizare de ultimă opțiune a gazelor naturaleAgenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoştinţa tuturor părților interesate despre inițierea procedurii de consultarea publică a proiectului proiectului Hotărârii Consiliului de administrație al ANRE privind impunerea obligației de serviciu public de furnizare de ultimă opțiune a gazelor naturale.

 

Proiectul menționat poate fi accesat pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparența decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În acest context, solicităm prezentarea propunerilor Dvs. până la 30 septembrie 2021 pe adresa electronică: anre@anre.md sau la sediul Agenției (str. Alexandr Pușkin 52/A, mun. Chișinău).

 

Persoana responsabilă: Vieru Tatiana, Șef Secție tel. 022 82 39 07

e-mail: tvieru@anre.md

Alte anunțuri

Arhiva