Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE inițiază procedura de elaborare a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice

Iunie 02, 2020

ANRE inițiază procedura de elaborare a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electriceÎn conformitate cu prevederile art. 9 din Legea nr. 239 – XVI din 13.11.2008, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoștința despre inițierea procedurii de elaborare a noii redacții a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice.

Regulamentul stabilește cerințele față de instalații electrice, inclusiv centrale electrice, documentația tehnică aferentă lucrărilor de amenajare a instalației electrice, modul de examinare a cererilor și criteriile de evaluare a documentației tehnice și instalațiilor electrice în scopul eliberării Actului de corespundere, precum și admiterii în exploatare a instalațiilor electrice.

Nota informativă, analiza impactului de reglementare și proiectul Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice, pot fi găsite pe pagina web oficială www.anre.md, la secțiunea Transparență Decizională/Proiecte supuse consultării publice.

În acest context, solicităm prezentarea propunerilor referitor la proiectul menționat până la 14 iunie 2020 la adresa electronică: anre@anre.md, număr de telefon (0-22 852 955), sau la sediul Agenției (Str. Pușkin 52/A, Chișinău).

Alte anunțuri