Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE inițiază procedura de elaborare a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice

Mai 27, 2021

ANRE inițiază procedura de elaborare a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electriceÎn conformitate cu prevederile art. 9 din Legea nr. 239 – XVI din 13.11.2008, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoștința despre inițierea procedurii de elaborare a noii redacții a proiectului Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice.

 

Regulamentul stabilește cerințele față de instalații electrice, inclusiv centrale electrice, documentația tehnică aferentă lucrărilor de amenajare a instalației electrice, modul de examinare a cererilor și criteriile de evaluare a documentației tehnice și instalațiilor electrice în scopul eliberării Actului de corespundere, precum și admiterii în exploatare a instalațiilor electrice.

 

Nota informativă, analiza impactului de reglementare și proiectul Regulamentului privind admiterea în exploatare a instalațiilor electrice, pot fi găsite pe pagina web oficială www.anre.md, la secțiunea Transparență Decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

Recomandările/propunerile cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi prezentate până la 13 iunie 2021 la adresa electronică: anre@anre.md, număr de telefon (0-22 823 955), sau la sediul Agenției (Str. Pușkin 52/A, Chișinău).

 

Persoana responsabilă: Valerii Zinatullin, Consultant, Secția Documente Normative și Supraveghere Energetică,  tel. 022 823 974

e-mail: vzinatullin@anre.md.

Alte anunțuri