Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE inițiază procedura de consultare publică a proiectului Regulamentului cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice

Octombrie 23, 2020

ANRE inițiază procedura de consultare publică a proiectului Regulamentului cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electriceÎn conformitate cu prevederile art.9 din Legea nr. 239 /2008, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoștință despre inițierea procedurii de consultare publică a proiectului Regulamentului cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice.

 

Regulamentul dat descrie raporturile juridice dintre operatorul sistemului de transport, operatorii sistemului de distribuție și consumatorii finali cu privire la calitatea prestării serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice.

 

Analiza impactului de reglementare a proiectului Regulamentului cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice, Nota informativă, cât și proiectul Regulamentului le puteți găsi pe pagina web oficială anre.md, la secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice. În acest context, solicităm prezentarea propunerilor referitor la noua redacție a Regulamentului menționat până la 09 noiembrie 2020 la adresa electronică: dceban@anre.md, număr de telefon (0-22 852 934), sau la sediul Agenției (Str. Pușkin 52A, Chișinău).

 

                         

Alte anunțuri

Arhiva