Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de determinare a consumului tehnologic şi al pierderilor de gaze naturale în rețelele de distribuție a gazelor naturale.

Aprilie 14, 2020

ANRE informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de determinare a consumului tehnologic şi al pierderilor de gaze naturale în rețelele de distribuție a gazelor naturale.Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de determinare a consumului tehnologic şi al pierderilor de gaze naturale în rețelele de distribuție a gazelor naturale.

 

Obiecţiile şi propunerile pe marginea proiectului Metodologiei și Analizei impactului pot fi expediate până la data de 04.05.2020 în adresa electronică a dnei Ilescu Elena (eilescu@anre.md, număr de telefon 022 852-930), sau depuse la sediul ANRE (str. A. Pușkin, 52/A, mun. Chişinău).

 

Proiectul Metodologiei de determinare a consumului tehnologic şi al pierderilor de gaze naturale în rețelele de distribuție a gazelor naturale, Analiza impactului şi Nota informativă pot fi consultate pe pagina electronică a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparenţa decizională /proiecte supuse consultării publice.

 

Alte anunțuri

Arhiva