Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de calculare, aprobare și aplicare a tarifelor reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale

Aprilie 07, 2020

ANRE informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de calculare, aprobare și aplicare a tarifelor reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturaleAgenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică, informează despre inițierea consultărilor publice la proiectul Metodologiei de calculare, aprobare și aplicare a tarifelor reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale.

          Obiecţiile şi propunerile pe marginea proiectului Metodologiei și Analizei impactului pot fi expediate până la data de 20.04.2020 în adresa electronică a d-nei Ilescu Elena (eilescu@anre.md, număr de telefon 022 852-930), sau depuse la sediul Agenției (str. A. Pușkin, 52/A, mun. Chişinău).

Proiectul Metodologiei de calculare, aprobare si aplicare a tarifelor reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale, Analiza impactului şi Nota informativă pot fi consultate pe pagina electronică a Agenţiei: www.anre.md, secțiunea Transparenţa decizională /proiecte supuse consultării publice.

Alte anunțuri

Arhiva