Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE informează despre expedierea, spre avizare și consultare publică repetată,  a proiectului de modificare a Regulamentului privind confirmarea statutului de producător eligibil

Mai 27, 2021

ANRE informează despre expedierea, spre avizare și consultare publică repetată,  a proiectului de modificare a Regulamentului privind confirmarea statutului de producător eligibilAgenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică Vă informează despre expedierea, spre avizare și consultare publică repetată, a proiectului de modificare a Regulamentului privind confirmarea statutului de producător eligibil, în conformitate cu art. 32 alin. (7) și art. 33, alin. (5) din Legea nr. 100 din 22.12.2017 cu privire la actele normative.

 

Analiza impactului de reglementare a proiectului de modificare a Regulamentului menționat cât și proiectului de modificare le puteți găsi pe pagina web oficială anre.md, la secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice. În acest context, solicităm prezentarea propunerilor referitor la noua redacție a Regulamentului menționat până la 9 iunie 2021 la adresa electronică: dceban@anre.md, număr de telefon (0-22 832 934), sau la sediul Agenţiei (Str. Pușkin 52A, Chişinău).

Alte anunțuri