Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Septembrie 15, 2020

ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/UPDATE Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează că ședința publică se transferă pentru vineri, 25 septembrie 2020, ora 10:00, transmisiune online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru marți, 22 septembrie 2020, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Proiectul Hotărârii privind aprobarea Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze natural;
  2. Proiectul Hotărârii pentru modificarea Regulamentului privind racordarea la rețelele de gaze naturale şi prestarea serviciilor de transport şi de distribuție a gazelor naturale aprobat prin Hotărârea ANRE nr. 112/2019.

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

 

Alte anunțuri

Arhiva