Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Iunie 01, 2020

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/UPDATE Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează că ședința publică se transferă pentru marți, 9 iunie 2020, ora 11:30, transmisiune online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri, 5 iunie 2020, ora 10:00, sala de ședință, str. A. Pușkin 52/A, parter, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind aprobarea cheltuielilor de bază pentru Î.M. „Apă – Canal Căușeni”;
  2. Privind avizarea cheltuielilor de bază pentru Î.M. „Servicii Comunal–Locative” Rezina.

Proiectele menționate, pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Luând în considerare că, în țară este declarată situație de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Alte anunțuri

Arhiva