Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 22.01.2021 - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Ianuarie 15, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 22.01.2021 - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri, 22.01.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia va fi examinat și supus aprobării următorul proiect de hotărâre:

  1. Privind avizarea tarifelor pentru furnizarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către Î.M. „Gospodăria Comunal Locativă Călărași”.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva