Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Decembrie 17, 2020

ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru joi, 24.12.2020, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind aprobarea cheltuielilor de bază pentru S.A. „ Apă-Canal Chișinău”;
  2. Privind aprobarea tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate de către S.A „Apă - Canal Leova”;

  3. Privind aprobarea cheltuielilor de bază pentru S.A. ,,Operator Regional Apă-Canal Hîncești’’;

  4. Privind aprobarea documentului normativ-tehnic în domeniul energeticii NE2-01:2020 „Norme de exploatare tehnică a rețelelor electrice”;

  5. Regulamentul cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a energiei electrice.

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri

Arhiva