Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Octombrie 19, 2020

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/UPDATE Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează că ședința publică se va începe la ora 15:00!

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru miercuri, 28 octombrie 2020, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia va fi examinat și supus aprobării următorul proiect de hotărâre:

 

  1. Cu privire la examinarea și aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz”.

 

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri

Arhiva