Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/

Septembrie 19, 2020

UPDATE! ANRE anunță ședință publică - transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/UPDATE Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează că în ordinea de zi au fost incluse subiectele care au fost programate în cadrul ședinței din data de 22 septembrie.

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri, 25 septembrie 2020, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia va fi examinat și supus aprobării următorul proiect de hotărâre:

 

1.        Privind prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică;

 2.        Pentru modificarea Regulamentului privind racordarea la rețelele de gaze naturale şi prestarea serviciilor de transport şi de distribuție a gazelor naturale;

 3.        Cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale.

 

Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva