Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 30.07.2021

Iulie 22, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 30.07.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri 30.07.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Privind aprobarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către  S.A. „Apă-Canal Leova”;
  2. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către  Î.M. „Apă-Canal din Basarabeasca”;
  3. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către Î.M. Direcția de Producție „Apă-Canal” Sîngerei;
  4. Pentru modificarea Regulamentului privind confirmarea statutului de producător eligibil, aprobat prin Hotărârea Consiliului de administrație al ANRE nr. 251/2019 din 05 iulie 2019;
  5. Privind tarifele reglementate pentru serviciile auxiliare prestate de către Î.C.S. „Nord Gaz-Sîngerei” S.R.L.
  6. Privind stabilirea costurilor de bază ale operatorului sistemului de transport al gazelor naturale S.R.L „VESTMOLDTRANSGAZ”.

Proiectele menționat pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

 

Alte anunțuri

Arhiva