Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 23.02.2021

Februarie 16, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 23.02.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru marți 23.02.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind avizarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către Î.M. „Gospodăria Comunal-Locativă Briceni”;
  2. Privind aprobarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către  S.A. „Regia Apă-Canal Soroca”;
  3. Privind aprobarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către  Î.M. „Apă-Canal Căușeni”;
  4. Privind avizarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către Î.M. “Direcţia de Producţie a Gospodăriei Comunale şi de Locuinţe” din or. Făleşti;
  5. Cu privire la abrogarea Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 444/2020 din 24 noiembrie 2020.

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.
Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.
Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.
 

Alte anunțuri

Arhiva