Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 21.06.2021

Iunie 14, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 21.06.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru luni 21.06.2021, ora 15:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâre:

 

  1. Proiectul Hotărârii ANRE cu privire la punerea în aplicare a măsurilor provizorii necesare pentru organizarea și funcționarea pieței energiei electrice;
  2. Privind aprobarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate de către S.A. „Operator Regional Apă-Canal Hîncești”

 

Proiectule menționat pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri