Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 20.11.2021

Noiembrie 19, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 20.11.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru sâmbătă 20.11.2021, ora 10.00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind ajustarea extraordinară a prețului la energia electrică produsă și tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Termoelectrica”.
  2. Privind ajustarea extraordinară a prețului la energia electrică produsă și tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „CET-Nord”.
  3. Privind ajustarea extraordinară a tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Apă-Canal Chișinău”.
  4. Privind ajustarea extraordinară a tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către Î.M. „Termogaz-Bălți”.
  5. Privind ajustarea extraordinară a tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Comgaz-Plus”.
  6. Privind ajustarea extraordinară a tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către Î.M. a „Rețelelor și Centralelor Termice Comrat”
  7. Privind ajustarea extraordinară a tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor de către Î.M. „Servicii Comunale Glodeni”.
  8. Solicitarea S.A. „Energocom” privind aprobarea prețului reglementat de furnizare a energiei electrice.

 

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva