Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 19.03.2021

Martie 12, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 19.03.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri 19.03.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind avizarea cheltuielilor de bază pentru Î.M. ,,Regia Apă Șoldănești”;
  2. Privind tarifele pentru serviciile auxiliare prestate de S.A. ,,RED Nord”;
  3. Privind stabilirea cheltuielilor de bază aferente activității de producere a energiei electrice și termice, activității de distribuție și furnizare a energiei termice de către S.A. „Termoelectrica".

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.
Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.
Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva