Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

UPDATE! ANRE anunță ședință publică pentru data de 13.08.2021

August 03, 2021

UPDATE! ANRE anunță ședință publică pentru data de 13.08.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru marți 13.08.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către Î.M. „Servicii Comunal-Locative Rezina”;
  2. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumul cheltuielilor de bază pentru Î.M. „Apă-Canal Drochia”.
  3. Privind stabilirea cheltuielilor de bază aferente activității de producere a energiei electrice și termice, activității de distribuție și furnizare a energiei termice de către S.A. „CET-Nord"
  4. Cu privire la aprobarea Metodologiei de calculare, aprobare şi aplicare a preţurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale

 

Proiectele menționat pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

 

Alte anunțuri

Arhiva