Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 10.03.2021

Martie 03, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 10.03.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru miercuri 10.03.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind stabilirea costurilor de bază ale operatorului rețelei de transport al gazelor naturale S.R.L. „Moldovatransgaz”;
  2. Privind ajustarea tarifelor fixe la energia electrică produsă din surse regenerabile de energie de către producătorii care au obținut statutul de producător eligibil în anul 2020.

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.
Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.
Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva