Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 07.12.2021

Noiembrie 29, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 07.12.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru marți 07.12.2021, ora 10.00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către Î.M. „Regia Apa Șoldănești”;
  2. Privind aprobarea cheltuielilor de bază pentru Î.M. ,,Direcția de Producție Apă-Canal” din or. Ștefan Vodă;
  3. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către Î.M. „Apă-Canal” Edineț;
  4. Cu privire la emiterea Avizului privind valorile cheltuielilor de bază pentru S.R.L. ,,Glorin Inginering”.

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva