Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 05.11.2021

Noiembrie 01, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 05.11.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri 05.11.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către  Î.M. „Gospodăria Comunal-Locativă Călărași”;
  2. Cu privire la aprobarea tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către Î.M. „Servicii Comunale Glodeni”.

 

Proiectele menționat pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail: gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

 

Alte anunțuri

Arhiva