Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 02.03.2021

Februarie 23, 2021

ANRE anunță ședință publică pentru data de 02.03.2021Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru marți 02.03.2021, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâri:

  1. Privind abrogarea Hotărârii ANRE nr. 294 din 15.07.2008 cu privire la aprobarea tarifului pentru serviciile de organizare a accesului potențialilor consumatori la rețeaua de gaze naturale;
  2. Proiectul costurilor de bază pentru serviciile de distribuție și furnizare a gazelor naturale prestate de către S.R.L. „Rotalin Gaz Trading”;
  3. Rezultatele examinării solicitării S.R.L.„Rotalin Gaz Trading” aferente tarifelor reglementate pentru serviciile auxiliare.

 

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.
Luând în considerare că în țară este declarată situația de urgență în sănătate, la ședința publică vor participa angajații ANRE și personalul titularilor de licențe la necesitate. Astfel, în scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.
Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva