Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță inițierea procedurii de consultare publică a Analizei Impactului de Reglementare și a Proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică

Septembrie 19, 2019

ANRE anunță inițierea procedurii de consultare publică a Analizei Impactului de Reglementare și a Proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electricăAgenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță inițierea procedurii de consultare publică a Analizei Impactului de Reglementare (AIR) și a Proiectului Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică .

Propunerile și recomandările la proiectul Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică și AIR pot fi expediate Agenției sau depuse la sediul acesteia (mun. Chișinău str. Columna 90,) și în formă electronică pe adresa dceban@anre.md, număr de telefon (0-22 852 934), până la data de 10 octombrie 2019.

Proiectul Regulamentului privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică și Analiza Impactului de Reglementare pot fi accesate pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparența decizională / Proiecte supuse consultării publice, sau la sediul Agenţiei.

 

Alte anunțuri

Arhiva