Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță consultarea publică a proiectului Regulamentului privind accesul la reţelele electrice de transport pentru schimburile transfrontaliere şi gestionarea congestiilor în sistemul electroenergetic

Mai 28, 2019

ANRE anunță consultarea publică a proiectului Regulamentului privind accesul la reţelele electrice de transport pentru schimburile transfrontaliere şi gestionarea congestiilor în sistemul electroenergeticAgenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoştinţa publicului, că începând cu 28 mai 2019, este iniţiată procedura de consultare publică a proiectului Regulamentului privind accesul la reţelele electrice de transport pentru schimburile transfrontaliere şi gestionarea congestiilor în sistemul electroenergetic. Proiectul menționat poate fi accesat pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparenţa decizională/Consultări Publice.

În acest context, solicităm prezentarea avizelor până la 14 iunie 2019 pe adresa electronică: reglementari@anre.md sau la sediul Agenției (Str. Columna 90, mun Chișinău).

Alte anunțuri

Arhiva