Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează!

2 aprilie 2021 • Vizualizari: 212

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează!

În legătură cu declararea stării de urgență, în contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul Republicii Moldova, în scopul protejării personalului, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) intervine cu o serie de măsuri de protecție:

 

  • Se sistează audiența cetățenilor în cadrul ANRE, precum și recepționarea petițiilor, declarațiilor/cererilor de eliberare/prelungire/retragere/reperfectare a actelor permisive nemijlocit în incinta sediului ANRE.
  • Accesul în sediul ANRE este permis doar angajaților instituției și, cu titlu de excepție persoanelor terțe doar în caz de strictă necesitate.
  • Recepționarea de către Agenție a petițiilor de la cetățeni se va efectua prin intermediul poștei electronice a ANRE (anre@anre.md) sau la linia de informare (apel gratuit la numărul de telefon 0 8001 0008).
  • Recepționarea de către ANRE a declarațiilor/cererilor privind eliberarea/prelungirea/retragerea/reperfectarea actelor permisive va fi asigurată exclusiv prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică a actelor permisive SIA GEAP.
  • Toate ședințele Consiliului de Administrație al ANRE și ședințele de lucru ale angajaților ANRE se vor desfășura exclusiv în regim online.

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va reveni ulterior cu informații suplimentare.

 

ANRE urează sănătate tuturor cetățenilor și solicită maximă responsabilitate în situațiile de criză!