Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

Adunarea generală a Asociației Regionale a Reglementatorilor în domeniul Energetic

9 iunie 2021 • Vizualizari: 118

Adunarea generală a Asociației Regionale a Reglementatorilor în domeniul Energetic

Astăzi, 9 iunie 2021, Eugen Carpov, Director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a participat la adunarea generală a Asociației Regionale a Reglementatorilor în domeniul Energetic (ERRA), care și în acest an a avut loc în regim online.

 

În deschidere, cei prezenți au votat acceptarea noilor membri, care reprezintă autorități de reglementare din domeniul energetic din alte state.

Ulterior, participanții au examinat și adoptat Raportul de activitate pentru perioada septembrie 2020/iunie 2021, dar și Planul de activitate și Bugetul pentru perioada 2021/2022. De asemenea, membrii ERRA au pus în discuție și situația financiară a Asociației, având la bază Raportul financiar și de audit pentru anii 2020/2021. Un alt aspect important a fost aprobarea taxei de membru pentru anul 2022, care este un pilon de bază în asigurarea funcționalității Asociației.

În anul 2000, ANRE a devenit membru-fondator al Asociației Regionale a Reglementatorilor în domeniul Energetic. Scopul ERRA este de a spori schimbul de informații și experiență de reglementare în domeniul energetic în rândul membrilor săi.