Vă urăm de pace, sănătate şi belşug

22 Decembrie 2014

Vă urăm de pace, sănătate şi belşug

Consiliul de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) adresează sincere urări de bine şi de sănătate angajaţilor ANRE, partenerilor săi, tuturor lucrătorilor din sectorul energetic, cu prilejul Zilei energeticianului şi a frumoaselor sărbători de iarnă.

Cunoaştem şi apreciem la justa valoare munca şi eforturile depuse de Dvs. pentru a asigura furnizarea resurselor energetice, în condiţii de calitate şi continuitate, către toţi consumatorii din ţară. La rândul său, ANRE Vă dă asigurări că va sprijini eforturile Dvs. prin încurajarea investiţiilor în dezvoltarea sectorului energetic, promovarea unei politici tarifare echilibrate, de natură să asigure viabilitatea întreprinderilor şi alimentarea neîntreruptă a consumatorilor cu resurse energetice.

Cu prilejul apropiatelor sărbători de iarnă, Vă urăm, stimaţi colegi, multă sănătate, perseverenţă, energie creatoare şi noi realizări în munca Dvs. dificilă pe care o faceţi în serviciul oamenilor. Dorim ca Noul An 2015 să Vă aducă mai multe împliniri, prosperitate şi multă dragoste din partea celor dragi.

Crăciun fericit şi la Mulţi Ani!

 

Consiliul de administraţie al ANRE