Mesajul Consiliului de administrație al ANRE adresat energeticienilor cu ocazia zilei profesionale

20 Decembrie 2013

În fiecare an, pe 22 decembrie, se sărbătorește Ziua Energeticianului, ca semn de respect faţă de cei care ne aduc în case şi la locurile de muncă vitala energie, asigurându-ne astfel confortul zilnic, or nimeni în ziua de azi nu-și poate  imagina existența fără acest beneficiu.
Stimaţi Energeticieni, toți cei care depun eforturi cotidiene în exploatarea stațiilor și rețelelor electrice, centralelor termo și hidroelectrice, precum și a întreprinderilor de transport și distribuție a energiei termice, avem deosebita plăcere de a vă adresa cele mai sincere felicitări şi urări de bine atât cu ocazia zilei profesionale, cât şi cu frumoasele sărbători de iarnă care ne bat la uşă.
Spor de speranţe împlinite şi un viitor mult mai încărcat cu certitudini şi satisfacţii. Fie ca lumina sărbătorilor să vă umple sufletul de bucurie şi să vă călăuzească paşii spre un An Nou cât mai bun. 2014 să vă aducă energia necesară pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse, dar şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi pentru micile bucurii pe care vi le oferă!
Să avem cu toţii lumină şi căldură în casă, dar să nu uităm de confortul şi bunăstarea celor care aşteaptă servicii de calitate. Sperăm că veți depune și în continuare eforturi pentru modernizarea sectorului, pentru creşterea eficienţei energetice și securităţii sistemelor de aprovizionare cu energie.
Crăciun fericit şi un An Nou fericit! 
Consiliul de administraţie al ANRE