Mesaj de felicitare

10 August 2018

Stimați colegi,

Cu ocazia celei de a 21-a aniversare de la fondarea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, în numele Consiliului de Administrație și  al meu personal, Vă exprim gratitudinea și respectul întregului colectiv din care facem parte, urându-vă multă sănătate și prosperitate în munca pe care o faceți.

Apreciez efortul pe care îl depuneți zi de zi, ca cetățenii Republici Moldova să beneficieze de cele mai corecte și transparente tarife și prețuri. Îmi doresc, să avem cu toții lumină și căldură în casă, să oferim confort şi bunăstare celor care așteaptă de la noi servicii de calitate. Este adevărat, nu avem cea mai ușoară misiune, dar împreună prin profesionalismul de care dați dovadă, fiecare în parte, pot afirma cu mândrie că avem un colectiv cu verticalitate și specialiști de calitate.

Voi sunteți cei pe care ne bazăm în fiecare zi, anume în această perioadă marcată de reforme, ce au menirea de a îmbunătăți sectoarele reglementate din Republica Moldova, avem nevoie de implicarea și sprijinul Dumneavoastră profesional, fără de care nu vom reuși să realizăm obiectivele propuse. Sunt pe deplin convins că și în continuare vom depune efortul și experiența acumulată întru realizarea misiunii noastre.

 

Cu deosebită considerație,

Tudor Copaci, Director general, ANRE