Consiliul de Administraţie al ANRE adresează felicitări lucrătorilor din sectorul energetic cu ocazia sărbătorii lor profesionale

22 Decembrie 2015

Stimaţi colegi,

În numele Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Vă adresăm sincere urări de bine şi de sănătate, cu prilejul sărbătorii Dvs. profesionale - Ziua energeticianului.

Această sărbătoare ne oferă plăcuta ocazie de a Vă adresa cuvinte de apreciere pentru  eforturile Dvs. conjugate în scopul asigurării funcţionării fiabile a sistemului energetic al ţării şi pentru cooperarea activă cu ANRE.

Vă mulţumim mult pentru munca Dvs. asiduă şi Vă dăm asigurări că ANRE va face tot ce depinde de ea pentru a stimula dezvoltarea sectorului energetic, a încuraja investiţiile, a promova o politică tarifară echilibrată, de natură să  asigure viabilitatea întreprinderilor şi alimentarea neîntreruptă, la costuri minime, a consumatorilor cu resurse energetice.

Folosim această ocazie pentru a Vă ura, în preajma sărbătorilor de iarnă, pace şi prosperitate, multe bucurii şi mult succes în realizarea planurilor Dvs. de viitor.

 

Sărbători fericite!

Consiliul de administraţie al ANRE

 22 decembrie 2015